Beköszöntő
Ismertető
Film - Online
Film - Letöltés
Film - DVD rendelés
Cikkek, írások
Visszajelzések
Támogatóink
Rokon oldalak
Jognyilatkozat


Visszajelzések

"Az iskola drogstratégiájának számos részén kapcsolódási pont lehet az Önök által eljuttatott drogprevenciós film, továbbá az Önök által vállat munka széleskörű megismertetése.”

 

Egy igazgatóhelyettes

 

"Jelenleg egy drogellenes fórumot szervezek az egytemünkön, amelynek mottója épp a Gáspár család tragikus története. Jópárszor volt alkalmam megtekinteni az erről szóló filmet, úgy gondolom ettől hitelesebb elrettentő példára nincs szükség. A legteljesebb mértékben együttérzek a családtagokkal."

 

Egy felvidéki egyetemi hallgató

 

"Az iskola nevében köszönöm a filmet, rögtön meg is néztem az osztályommal. Rendkívül örülök, hogy ilyen lelkesek, s mindent megpróbálnak megtenni a fiatalok jobb útra térítése érdekében.”

 

Egy osztályfőnök

 

"Négy órája már birtokomban van a film, s meg is néztem. Rendkívül hasznosnak tartom. Mi lenne a véleményük, ha feliratoznánk és így szerb nyelven is terjeszthetnénk?"

 

Egy délvidéki magyar ferences atya

 

"Tegnap délután megnéztem, engem megrázott, különösen a Mosolygó kék szemek. A holnapi osztályfőnöki órán tervezem levetíteni...”

 

Egy osztályfőnök

 

"Láttam a Karesz végakarata című filmet, amely mélységesen megrázott. Szerintem ezt az alkotást minden fiatalnak látni kell, hogy legalább olyan mély nyomokat hagyjon bennük, mint bennem hagyott.”

 

Egy pedagógus